Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν και οι παλιοί συνδρομητές του Free2GO που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει τη μετάβαση στο νέο να το κάνουν και θα διαπιστώσουν ότι τα δεδομένα που προσφέρει το καρτοκινητό της Nova είναι πλέον ελάχιστα και ακριβά. Δυστυχώς δεν θα βρεις το unlimited smart week που είχε απεριόριστο internet για 7 ημέρες και μάλιστα χωρίς όριο στις ενεργοποιήσεις, επομένως μπορούσες με καρτοκινητό να βγάλεις μήνα με απεριόριστο internet.

Δυστυχώς με μέχρι 5GB στο internet στο μεγαλύτερο πακέτο των 9 ευρώ, δεν γίνεται δουλειά. Αλλά ακόμη και τα Combo πακέτα τους δεν έχουν ικανοποιητικά για τα δεδομένα της εποχής πακέτα internet. Προφανώς θέλουν να τα ευθυγραμμίσουν με τα αντίστοιχα πακέτα στις συνδέσεις όπου το μικρότερο ξεκινάει από 15 ευρώ με 2GB internet.

Μπορεί το νέο καρτοκινητό να επιτρέπει ανανέωση οποιουδήποτε ποσού, μπορεί να έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, αλλά τα πακέτα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου όσον αφορά το internet με το περιεχόμενο του σύγχρονου διαδικτύου να διψά συνεχώς για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η νόβα απλά θα φουνταρει σύντομα με τα όσα κάνει. Κόβει το απεριόριστο ίντερνετ μήνα, μετά της εβδομάδας, ανεβάζει τιμές, έχει χαλιά δίκτυο κινητής αλλά και στην σταθερή. Πουθενά στο Ελληνικό δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο σταθερής, άρα όσα διαφημίζει για 1γιγα και 0.5 είναι απλά αέρας κοπανιστος.καληνυχτα νόβα έπρεπε να έχει τίτλο το άρθρο.

  2. Για να καταλάβει ο κόσμος τι απάτη είναι η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα αρκεί να ρίξει μια ματιά στην αγορά της Δανίας που είναι πανάκριβη αγορά με μισθό 3000€ κι άνω:
    https://www.lycamobile.dk/en/bundle/all-in-one-19-2/
    Τα 19dkr =2.5€
    Εννοείται ότι το τρίλεπτο δεν ισχύει πουθενά στον πλανήτη γιατί είναι το μεγαλύτερο νταβατζηλίκι που υπάρχει!

  3. Εγώ εδώ και 10 μέρες δεν έχω τηλεόραση το ίντερνετ σέρνεται και ακόμα περιμένω και τα τηλέφωνά τους χρεώνονται απατεώνες και λίγα λέω και θέλουν και το λογαριασμό να τους πληρώσω όταν έρθει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.