Μετά την ένωση της Oppo με την OnePlus, η δεύτερη ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο λειτουργικό της και πλέον οι δύο εταιρείες θα χρησιμοποιούν έναν κοινό πυρήνα. Ωστόσο, το ColorOS και το πειραγμένο OxygenOS δεν θα διατηρήσουν το όνομα τους, αλλά στο μέλλον θα κυκλοφορήσει μία ROM με νέο όνομα, που σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες θα ονομάζεται H₂OOS.

Σύμφωνα με τον Mukul Sharma, μετά το OxygenOS για τις παγκόσμιες αγορές και το HydrogenOS για τις τοπικές αγορές, η OnePlus θα μεταβεί στο H₂OOS. Το πρώτο είναι το οξυγόνο, το δεύτερο είναι το υδρογόνο, και το τρίτο είναι ο μοριακός τύπος του νερού. Μοιάζει με μία φυσική εξέλιξη και ιδιαίτερα έξυπνη προσέγγιση από πολλές απόψεις – marketing, σχεδιασμού, και πολλά άλλα.

Ο leaker δεν ανέφερε τίποτα άλλο, σχετικά με το νέο OS, αλλά περιμένουμε να έχει UI by OnePlus, τα εργαλεία που έχουν αγαπήσει οι χρήστες των ROM της εταιρείας, τη σταθερότητα των ROM της, και τα καλούδια του ColorOS της θυγατρικής της εταιρείας. Από τη στιγμή πάντως που ξεκίνησαν τα leaks θεωρούμε ότι η κατασκευάστρια θα λανσάρει σύντομα τη νέα της ROM, ίσως με τα υπόλοιπα μοντέλα της OnePlus 10 series.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.