Η διάθεση του Xiaomi Mi Mix 4 λέγεται ότι θα συμβεί σύντομα και το internet δεν μπορεί να σταματήσει να αναφέρεται στην έντονη φημολογία για ένα τέτοιο γεγονός.  Η ποιότητα της εικόνας που δημοσιεύεται δεν είναι και η καλύτερη, ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ιδέα από την επερχόμενη συσκευή της εταιρείας.

H σειρά Mi Mix αποτελεί μια οικογένεια συσκευών η οποία ξεχωρίζει με το design και τα ιδιαίτερα μικρά bezels. Το smartphone που βλέπουμε σε αυτήν την φωτογραφία ταιριάζει με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, επομένως είναι πιθανόν να πρόκειται πραγματικά για ένα Mi Mix 4. Η εύλογη ερώτηση, είναι που βρίσκεται η μπροστινή κάμερα.

Ορισμένες πηγές, πιστεύουν ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε sliding design σαν το Mi Mix 3, αλλά αντίθετα μια pop up. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να είναι εντός οθόνης, αν και η αλήθεια είναι ότι η τεχνολογία δεν είναι ακόμη έτοιμη και σίγουρα δεν υπάρχει καμιά τέτοια ένδειξη για τον συγκεκριμένο κατασκευαστή. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το σημείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.