Αν το έχεις παρατηρήσει η Cosmote το τελευταίο διάστημα ακολουθεί μια τάση αναβάθμισης των πακέτων που προσφέρει στους πελάτες της, δίνοντας κυριολεκτικά τα πάντα απεριόριστα παντού.

Η αρχή με το Cosmote Neo, το οποίο για πρώτη φορά δίνει απεριόριστη ομιλία, SMS και δεδομένα με μόλις 33 ευρώ το μήνα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός με συμβόλαιο, δεν είναι συμβόλαιο και μπορεί ο πελάτης να το εγκαταλείψει όποτε αυτός θέλει.

Κάτι αντίστοιχο γνωρίσαμε και πρόσφατα με το νέο δορυφορικό internet της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε δορυφορικό internet για όλους και ειδικότερα τα προγράμματα:

 • Cosmote Satelite Internet 25 Unlimited στα 34 ευρώ το μήνα
 • Cosmote Satelite Internet 50 Unlimited στα 46 ευρώ το μήνα

Cosmote: Δωρεάν απεριόριστα Data για 7 ημέρες – What’s Up

Πρόκειται για απεριόριστα πακέτα αν και μετά από κάποιον όγκο περιορίζονται σε ταχύτητες, που και πάλι είναι αξιοπρεπείς για τον μέσο πελάτη, ειδικά σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη από σταθερό δίκτυο ή δίκτυο κινητής. Από το δελτίο τύπου της Cosmote παραθέτουμε τα εξής:

Τα Προγράμματα παρέχουν πρόσβαση σε αμφίδρομες (download & upload) δορυφορικές υπηρεσίες Internet και απεριόριστα δεδομένα ανά μήνα. H καταμέτρηση του όγκου δεδομένων που καταναλώνεται γίνεται σε μηνιαία βάση, ξεκινώντας από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Η καταμέτρηση μηδενίζεται την ίδια μέρα του εκάστοτε επόμενου μήνα. Σε περίπτωση συμφόρησης του δορυφορικού δικτύου, οι πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited που έχουν υπερβεί τα 60GB και 15GB αντίστοιχα τον αντίστοιχο μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μείωση της ταχύτητας της σύνδεσής τους για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συμφόρηση του δορυφορικού δικτύου.

Η ενδεχόμενη μειωμένη ταχύτητα σύνδεσης είναι απαραίτητη για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία της υπηρεσίας στο σύνολο των πελατών, δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης του δορυφορικού δικτύου. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η ελάχιστη ταχύτητα της σύνδεσης στο internet διαμορφώνεται σε 42,3Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και σε 18,6Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συγνώμη αλλά αυτά είναι για να κοροϊδεύουν.Στην περιοχή μου ουδεμία σχέση.Ειχα 50αρα γραμμή εδώ και 3χρονια και τώρα μου την υποβαθμησαν γιατί τα καλώδια τους δεν την υποστηρίζουν λένε.τριτοτοκοσμηκες παροχές απ την cosmote και ακόμαπιο κατω

 2. Δεν ξέρω τι κάνουν με τις τιμές και τις πολύμηνες καθυστερήσεις στην τοποθέτηση οπτικής ίνας, αλλά να προσπαθείς 15 ημέρες να επικοινωνήσεις με το 13818 σε επαγγελματικό πακέτο και να μην τα καταφέρνεις ύστερα από αναμονές που έφταναν μέχρι και τα 45 λεπτά είναι απαράδεκτο, την ώρα που για μία static ip σε χρεώνουν 20€+/μήνα δίνοντάς σου εκβιαστικά και κάποιες υπηρεσίες που δεν τις χρειάζεσαι. Μετά από χρόνια ήρθες η ώρα για αλλαγή παρόχου

 3. Πήγα Vodafone και ησύχασα… Και μου λένε, κάτι πρέπει να έχει κάνει η cosmote τον τελευταίο χρόνο, οι πελάτες έρχονται σωρηδόν!

 4. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν και για τίποτα!!!Πάντως τον ΟΤΕ τον έχω συνηθίσει 65 χρόνια τώρα.

 5. Στην Ελλάδα της μπανανίας ισχύει πάντα το λογοπαίγνιο : ΟΤΕ -ΠΟΤΕ !
  Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι….. Αλλά με τις πιο ακριβές τιμές λιανικής σε δίκτυα σταθερής και τηλεφώνου και με τον εκβιασμό που κάνει στους εναλλακτικούς να ανεβάζουν τις τιμές για να μην χάνει αυτός …..Ε είναι μαφία! Πώς να το κάνουμε….

  Οπτικές ίνες στα σπίτια καθυστερούν σκόπιμα να μπουν ….ειδικά στην επαρχία….και ας λένε δήθεν ότι γίνονται επενδύσεις….και βιάζονται να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου σε γρήγορο και φθηνό ίντερνετ….
  Και αν δεν υπήρχαν και οι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης…. Ακόμα θα ειμασταν στην ADSL 1mbps!

 6. Είχα κοσμοτε οπτική ίνα (απογοήτευση) πήγα Βονταφον με 200αρα με περιορισμό χρόνου στα κινητά, και ξέφυγε περισσότερο από κανονικό πρόγραμμα,και ο λογαριασμός ήρθε 190 ευρώ για έναν μήνα από 32,4 που είναι κανονικά.
  Πρέπει να μεγαλώσω τα περιστέρια μου να μάθουν να πετάνε,και θα τούς κάνω όλους πέρα.
  ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΌ ΣΥΝΑΠΆΝΤΗΜΑ ΈΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΊ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
  Γιατί παίρνουν και σε ενοχλούν αν ο λογαριασμός σου έχει από λάθος απλήρωτο 2-3 ευρώ και έχει εκδοθεί ο νέος.

 7. Αυτό το “μόνο 33€” είναι όλα τα γέλια. Όταν, στην Φινλανδία ας πούμε, όλα απεριόριστα και ταχύτητα 200Mbps, 19.50€ τον μήνα!!!

 8. Ήμουν από τό 1998 στήν Βόνταφον,πρώην Πάναφον,μέχρι πέρσυ!Επειδή ταξιδεύω έκανα για κάποια χρόνια 500 € μέ 700 € τόν μηνα!Δεν υπήρχε ευρωπαϊκό ρόαμινγκ γιά την μπανανία μάς,όταν είχα Wind Ιταλικό μέ μισές τιμές!Ζήταγα καλύτερη μεταχείρηση από τή Βόνταφον,αλλά μέ έγραφε κανονικά!Δέν την άλλαζα,γιατί είχε τρομερά καλό σήμα,κάτι πού δέν ισχύει τά τελευταία τρία χρόνια!Πήγα Κοσμοτέ καί είμαι πολύ ευχαριστημένος μέ τό σημα καί τίς ταχύτητες τού κινητού!Καί άς είναι λίγο πιό ακριβό από τή Βόνταφον!Τώρα γιά επαγγελματικά πού γραφεται δέ ξέρω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.