Σήμερα, η OnePlus κυκλοφόρησε τις νέες εκδόσεις της Open Beta για τα OnePlus 5 και OnePlus 5T. Αυτές οι εκδόσεις φέρνουν μερικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιστοποιήσεις, αλλά η μεγαλύτερη ενημέρωση είναι η προσθήκη υποστήριξης για το Project Treble στα 5 και 5T.

Το Project Treble είναι η πιο πρόσφατη λύση από την Google για να επιταχύνει τη διαδικασία ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος Android. Το Treble διευκολύνει επίσης την κοινότητα προγραμματιστών να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες ROM.

Μέχρι στιγμής, κανένα από τα τηλέφωνα της OnePlus δεν υποστήριζε αυτή τη λειτουργία, εκτός από το OnePlus 6 φυσικά. Στην πραγματικότητα, η OnePlus ήταν απρόθυμη να εισαγάγει το χαρακτηριστικό αυτό στα τηλέφωνά της. Σε ένα από τα AMAs της, η OnePlus εξήγησε ότι η αλλαγή της διαμόρφωσης για να υπάρξει υποστήριξη για Treble, ήταν υπερβολικά επικίνδυνη και είχε επιβεβαιώσει ότι το 5 και το 5T δεν θα λάβουν το χαρακτηριστικό αυτό. Τελικά, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και αυτό σίγουρα θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους χρήστες των δύο αυτών ναυαρχίδων.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Oxygen OS Open Beta στο OnePlus 5, πρέπει πρώτα να περάσετε την έκδοση 12 της Open Beta πριν πάτε στην 13. Με τον ίδιο τρόπο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Open Beta 11 στο 5T, θα πρέπει πρώτα να περάσετε την Open Beta 10. Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δεδομένα σας. Εάν δεν περάσετε πρώτα την προηγούμενη έκδοση, θα πρέπει να διαγραφούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.