Η NASA ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα κατά το οποίο αναμένει έναν αστεροειδή και πιο συγκεκριμένα τον 16 Psyche των $10,000,000,000,000,000,000 να φθάσει στη Γη. Μόλις πέρυσι, η διαστημική υπηρεσία είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει το ταξίδι για τον αστεροειδή 16 Psyche, ο οποίος πιστεύεται ότι περιέχει πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσό, σίδηρο και νικέλιο σε μια μεγάλη επιχείρηση εξερεύνησής του και συγκέντρωσης δειγμάτων.

Η Google προειδοποιεί! Ενεργοποίησε άμεσα την επιλογή 7 ημερών στο gmail για να μην χακαριστεί!

Το σκάφος εκτοξεύτηκε από το Kennedy Space Center στο ακρωτήριο Cape Canaveral της Φλόριντα στις 13 Οκτωβρίου του 2023. Το σκάφος έχει διανύσει ένα ταξίδι 2.2 δισεκατομμυρίων μιλίων στο διάστημα και αναμένεται να φθάσει στον αστεροειδή τον Αύγουστο του 2029.

Μόλις φτάσει στον αστεροειδή στην κύρια ζώνη αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία, το σκάφος θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ψυχή για λίγο περισσότερο από δύο χρόνια, ενώ θα μετρά τη βαρύτητα, τις μαγνητικές ιδιότητες και τη σύνθεσή του με μια συλλογή ειδικά επιλεγμένων οργάνων.

Στη συνέχεια, το διαστημόπλοιο προγραμματίζεται να πλησιάσει τον Άρη τον Μάιο του 2026 για μια μικρή βαρυτική υποβοήθηση με σκοπό να ενισχύσει την ορμή του.

Αυτό θα θέσει το διαστημόπλοιο σε τροχιά για τον τελικό του προορισμό – με την αποστολή να έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2031.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Δε μπορουν να τον θεσουν σε τροχια γυρω απο τη γη και να τον επισκεπτονται οποτε θελουν ;

 2. Είναι τέχνασμα των δημοσιογράφων για να αρπάξουν αναγνωσιμότητα τα άρθρα τους
  Το ποσό αυτό είναι δολάρια με τον όρο αν έφερναν τον αστεροειδή χωρίς κόστος στη γη για την εκμετάλλευση όλου του ορυκτού του πλούτου που πιστεύουν ότι έχει
  Εσκεμμένως αποκρύβουν μια σημαντική αλήθεια
  Όταν αυξάνεται ο όγκος των προσφορών με σταθερή τη ζήτηση η τιμή πέφτει
  Αυτή είναι η παγίδα και αυτό ακριβώς αποκρύβουν και λένε ψέματα
  Για να γίνει πιο κατανοητό αν αύριο είχαν προσγειώσει αυτόν τον αστεροειδή και εξόρυσαν όλο το σίδηρο του και τον διέθεταν στην παγκόσμια αγορά η τιμή του σίδηρου θα έπεφτε δραματικά και η αξία του αστεροειδή θα μειωνόταν εξίσου δραματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.