Αν θέλεις πολλά GB στο καρτοκινητό Vodafone CU τότε το μόνο πακέτο που υπάρχει είναι να ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πακέτο Vodafone CU MeApOla 25 το οποίο προσφέρει 200GB internet για 30 ημέρες και απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 300 SMS. Είναι πολύ ακριβό, στα 25 ευρώ για καρτοκινητή και αν φθάσεις σε αυτή τη τιμή πας στο Cosmote Neo με 33 που τα έχει όλα απεριόριστα.

Από την άλλη πλευρά, απεριόριστα GB στη Vodafone μπορείς να πετύχεις μόνο ενεργοποιώντας το εβδομαδιαίο πακέτο των Unlimited data αλλά και πάλι δεν είναι πραγματικά απεριόριστα, με το πακέτο να κόβεται στα 300GB.

Είναι αυτό που έχουμε πει και άλλες φορές εδώ στο techmaniacs.gr, τα δεδομένα συνεχώς μειώνοντα αντί να αυξάνονται με τη Vodafone και Nova να κυριαρχούν σε αυτόν τον τομέα. Όχι όμως και με την Cosmote. Έχει αφαιρέσει και το όριο των 100TB στο Cosmote Gigamax Unlimited, έχει βγάλει τα όρια στο Cosmote Speedbooster, πολλοί αναφέρουν ότι δεν πέφτει στα 15Mbps μετά τα 200GB, έχει βγάλει τα όρια στο δορυφορικό και έχει και Cosmote Neo με Unlimited πραγματικά data.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το free2go έχει πακέτο data με 0.90 λεπτά την ημέρα απεριόριστα data.Εγω το βάζω και παρακολουθώ άνετα ταινίες σειρές και youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.