Η Cosmote έχει πλέον προβεί στην κατάργηση των extra SIM ΜΟΝΟ στα προγράμματα απεριόριστου internet. Πλέον, σε αυτά δεν μπορούν να εκδοθούν νέες, δεν επηρεάζονται όμως εκείνοι οι συνδρομητές που είχαν ήδη extra SIM.

Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα Cosmote Gigamax Unlimited η μόνη λύση είναι ίσως η Cosmote MULTISIM υπηρεσία, αλλά δυστυχώς το κόστος της είναι πολύ μεγάλο. Έτσι για 3 ευρώ που κόστιζε η extra SIM, η υπηρεσία MULTISIM κοστίζει 25 ευρώ το μήνα στα προγράμματα με απεριόριστα GB.

Μια μαύρη τρύπα αναπτύσσεται δίπλα στον πλανήτη μας και συμπεριφέρεται κάπως περίεργα

Τι είναι η υπηρεσία MULTISIM;

Η COSMOTE MULTISIM είναι μία πρόσθετη υπηρεσία, που προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το νούμερο σου (κύρια σύνδεση) σε περισσότερες από μία συσκευές (μέσω των SIM καρτών που προσφέρονται) στις δευτερεύουσες συνδέσεις. Με την υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα MB του Προγράμματός σου, ταυτόχρονα από όλες τις συσκευές σου.

Σε ποια προγράμματα μπορεί να ενεργοποιηθεί;

Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου (Οικιακά και Εταιρικά) με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδέσεις Καρτοκινητής/Καρτοσυμβολαίου/Cost Control.

Λύσε το θέμα του internet οριστικά χωρίς συμβόλαια!

Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM (μαζί με την δευτερεύουσα SIM κάρτα), κοστίζει 5€/μήνα ανά κάρτα. Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρέθηκε κι άλλος προσωρινός τρόπος. Βγάζεις extra sim στο υφιστάμενο συμβόλαιο που έχεις ήδη χωρίς τα απεριόριστα και μετά αναβαθμίζεις το συμβόλαιο σε απεριόριστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.