Η Microsoft απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τις φορητές συσκευές, ανακοινώνοντας πως σταματάει την υποστήριξη για τα Windows Phone 8.1. Οι χρήστες αυτών των συσκευών δεν θα λάβουν καμία αναβάθμιση ή υποστήριξη ξανά.

Από το 2010 η Microsoft προσπάθησε να αναγεννήσει το λειτουργικό της για smartphones και δεν τα κατάφερε πολύ καλά. Η έλλειψη βασικών λειτουργιών και η απώλεια πολλών δημοφιλών εφαρμογών, ήταν το βασικό πρόβλημα των συσκευών με Windows Phone λειτουργικό.

Η διακοπή στην υποστήριξη των Windows Phone 8.1, πιθανότατα θα είναι ο προάγγελος της παύσης και των Windows 10 Mobile, στα επόμενα χρόνια. Πρακτικά δεν έχουμε δει νέες συσκευές με το λειτουργικό, εδώ και δύο χρόνια, οπότε οι πιθανότητες θέλουν το λειτουργικό να έχει ήδη πεθάνει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.