Η Microsoft στη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι σήμερα, με τη δικαστή Jacqueline Scott Corley να τάσσεται με το μέρος της επιτρέποντας στην εταιρεία να κλείσει την εξαγορά της Activision Blizzard.

Συνοπτικά, η δικαστής τάχθηκε υπέρ της Microsoft, τονίζοντας ότι διατηρεί με ίδιους όρους το Call of Duty στο Play Station με το Xbox.  Ένα από τα παράπονα της Sony ήταν ότι η Microsoft θα μπορούσε να δώσει προτεραιότητα στην έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox.

Πριν από το αίτημα της FTC για έκδοση προσωρινής διαταγής, η Microsoft φέρεται να εξέταζε τρόπους για να κλείσει τη συμφωνία παρά το γεγονός είχε μπλοκαριστεί από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου.  Η ετυμηγορία αυτή δίνει το πράσινο φως να κλείσει η συμφωνία με την Activision Blizzard, διευθετώντας όμως το θέμα και με τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου. Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith ανέφερε ότι ήρθαν σε συμφωνία και με το Ην. Βασίλειο και θα αλλάξουν οι όροι της εξαγοράς για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες για το cloud gaming.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.