Η Microsoft προέβη στην επίσημη ανακοίνωση ενός νέου feature για τα Windows 10 σήμερα, που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες τoυ λειτουργικού να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή τους από desktop σύστημα με Windows 10. To feature στο οποίο η Microsoft αναφέρεται σαν app mirroring και εμφανίζεται στα Windows σαν μια εφαρμογή που αποκαλείται Your Phone, φαίνεται ότι λειτουργεί μόνο στο Android προς το παρόν. Αν και η Microsoft ανακοίνωσε τη δυνατότητα μεταφοράς webpages από ένα iPhone σε ένα Windows 10 desktop, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που αφήσατε την εργασία σας στο κινητό.

Ωστόσο μοιάζει να αποτελεί ένα ιδανικό βήμα που βοηθά να γεφυρωθεί το χάσμα των Windows 10 με το οικοσύστημα φορητών συσκευών μετά την εγκατάλειψη των Windows Phones.

Από το event που έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες, δεν είδαμε κάποιο demo επί σκηνής, ωστόσο είδαμε έναν χρήστη να ανταλλάσει μηνύματα Snapchat με κάποιον φίλο του σε μια συσκευή Surface. To feature είναι διαθέσιμο στην Windows 10 October update. Και ξεκινά με το mirroring των Android stock texting apps και σύντομα θα επεκταθεί και σε περισσότερες εφαρμογές. Δεν γνωρίζουμε αν οι κάτοχοι του iPhone θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα features στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.