Skip to content

Η Microsoft μας δείχνει ένα smartphone cover (prototype) με οθόνη e-ink

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Η Microsoft μας δείχνει ένα smartphone cover (prototype) με οθόνη e-ink

Το τμήμα της Microsoft που ασχολείται με την έρευνα, μοιράστηκε πρόσφατα την εργασία του πάνω σε ένα νέου είδους cover για smartphones που προσθέτει μια δεύτερη e-ink display στις συσκευές. Η παρουσίαση έγινε με τη χρήση ενός Lumia 640. Πρόκειται για ένα display cover το οποίο παρέχει στους χρήστες μια δευτερεύουσα οθόνη.

Αν και τα λειτουργικά prototypes δεν περιλαμβάνουν ένα touch layer, η Microsoft Research φαντάζεται σενάρια όπου το cover θα υποστηρίζει και την αφή, παρέχοντας επιπρόσθετη λειτουργικότητα όπως τη χρήση της δευτερεύουσας οθόνης σαν πληκτρολόγιο ή σαν πρόσθετο χώρο για εφαρμογές όπως το Word. Το συγκεκριμένο ερευνητικό project παρέχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά ως προς το πως φαντάζεται η Microsoft το μέλλον των φορητών συσκευών.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.