Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλα τα PCs με Windows τις τελευταίες και πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Η Microsoft αποφάσισε να αναλύσει γιατί οι συσκευές Windows 10 ή 11 υστερούν σε ενημερώσεις κάποιες φορές και δημοσίευσε το συμπέρασμα των ευρημάτων της στον ιστότοπο Tech Community.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Τα PCs που δεν πληρούν ορισμένες απαιτήσεις για συγκεκριμένες ενημερώσεις συχνά δεν είναι ενημερωμένα. Οι συσκευές των Windows που δεν είναι online για δύο συνεχείς ώρες και έξι συνολικά ώρες μετά την κυκλοφορία μιας ενημέρωσης, συχνά αποτυγχάνουν να ενημερωθούν στις τελευταίες και πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Ο χρόνος αυτός απαιτείται για την επιτυχή λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων σύμφωνα με τη Microsoft.

Η Microsoft συνιστά στους χρήστες να αφήνουν τις συσκευές συνδεδεμένες αντί να τις απενεργοποιούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η διαχείριση ενέργειας είναι ένας άλλος τομέας που έχει τη δυνατότητα να μειώσει τον αριθμό των συσκευών που δεν ενημερώνονται. Η Microsoft προτείνει την τροποποίηση των ρυθμίσεων ενέργειας ώστε να διασφαλίζεται ότι οι συσκευές έχουν αρκετό χρόνο για να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.