Τα Windows 10 ανακοινώθηκαν το 2015 και σχεδόν πέντε χρόνια μετά, η εταιρεία έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο look για το λειτουργικό σύστημα. Το νέο Start menu το οποίο αναμένεται να φθάσει τον επόμενο χρόνο, θα έχει Live Tiles με ένα background που θα ταιριάζει με το light ή το dark theme.

Αυτή τη στιγμή, αν απενεργοποιήσεις τα live tiles στο Start menu, οι εφαρμογές βρίσκονται μέσα σε blocks με χρώματα. Στο αναβαθμισμένο Start menu, τα Live Tiles “εξασθενούν” στο background και τα εικονίδια εφαρμογών με το Fluent Design είναι μπροστά και στο κέντρο. Το νέο Start menu θα προσφέρει επίσης καλύτερη υποστήριξη για system -wide light και dark modes.

Μια άλλη μικρότερη αλλαγή, είναι ότι το εικονίδιο του app θα βρίσκεται κάπως προς τα δίπλα στην ονομασία της εφαρμογής. Να σημειωθεί, ότι τα screenshots αυτά μοιράστηκαν από τον λογαριασμό Microsoft office 265 στο facebook και δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα το δούμε στα Windows.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γι αυτο ολοι σχεδον προτιμουμε το κλασικο σταρτ μενου που μοιαζει με τα win7 …

  2. Windows 11 ποτέ θα βγουν; τα βαρεθήκαμε αυτά και σερφάρω με Android OS. Δηλαδή μετά από 30 χρόνια τα εγγόνια μου θα έχουν ακόμα τα Windows 10;;;

    • Το όνομα δε μας ενοχλει. Ας τα πούνε και windows παραθυρ εντιτιον. Το θεμα ειναι τα πειραματα της micosoft στην πλατη των χρηστών. Μια φορά με τα windows s mode , τις άλλες με την παραπλάνηση του νέου user οτι ντε και καλα πρεπει να κανει λογαριασμο microsoft (με επόμενο την επαληθευση μεσω κινητου), με την προεπιλεγμενη “ΝΑΙ” κατασκοπεια των πάντων στις ρυθμισεις windows, με το start menu που δεν παραδεχεται η micosoft οτι ειναι μουφα και οτι οι χρήστες προτιμούν το μενου στυλ win7, κλπ

  3. Κατεβάζουμε το classic shell και ο υπολογιστής γίνεται σε εμφάνιση Windows 7 ή Windows xp. Εγώ επέλεξα το xp.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.