Η Microsoft παραμετροποιεί το λογότυπο των Windows 10 και τα εικονίδια για πολλά από τα apps του λειτουργικού συστήματος. Γνωρίζουμε εδώ και ένα χρόνο περίπου ότι η εταιρεία είχε σαν σκοπό να προβεί σε μια τέτοια ριζική ανανέωση και τα νέα εικονίδια του Office είναι μόνο η αρχή. Η Microsoft πλέον προβαίνει σε ριζική ανανέωση περισσότερων από 100 εικονιδίων με νέα χρώματα και finishes.

 

Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της εταιρείας να εκσυγχρονίσει το λογισμικό και τις υπηρεσίες της, με τις αρχές του Fluent Design. Οι περισσότερες από τις αλλαγές των εικονιδίων της Microsoft δεν είναι τόσο μεγάλες, ωστόσο όμως κάνει τις εφαρμογές να φαίνονται πιο ομοιογενείς, όταν κοιτάς σε 10 μαζί τη φορά.

 

Το ήδη υπάρχων λογότυπο των Windows, που χρησιμοποιήθηκε τόσο στα Windows 8 όσο και στα Windows 10 έχει flat χρώμα, ενώ το νέο λογότυπο είναι περισσότερο σαν ένα gradient χρώμα, με το κάθε ένα από τα τέσσερα μέρη που το συντελούν να αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό χρώμα. Υπενθυμίζουμε ότι το είχαμε δει και νωρίτερα σαν μέρος των Windows 10X.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.