Η Microsoft ανακοινώνει σήμερα επισήμως ένα νέο Windows 10 Start Menu design το οποίο δίνει πλέον λιγότερη έμφαση στα Live Tiles. Η γνωστή εταιρεία λογισμικού, είχε αποκαλύψει το ανανεωμένο design νωρίτερα φέτος και σήμερα καταφθάνει στους Windows 10 testers. Η αφαίρεση του χρώματος από τα tiles, αποτελεί είναι η αλήθεια μια σημαντική αλλαγή στην απλοποίηση του start menu, ενώ παράλληλα αποφεύγεται η πιθανότητα πολλά tiles να έχουν το ίδιο μπλε χρώμα.

Κάντε κλικ πάνω αν δεν παίζει το GIF

Μαζί με το αναβαθμισμένο Start menu, η τελευταία και πιο πρόσφατη Windows build περιλαμβάνει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο Alt-Tab. Ξεκινώντας από σήμερα, όλα τα tabs που είναι ανοιχτά στον Microsoft Edge θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στο Alt-Tab, όχι μόνο το ενεργό σε κάθε παράθυρο του browser.

Κάντε κλικ πάνω αν δεν παίζει το GIF

Η Microsoft κάνει και μερικές μικρότερες αλλαγές με αυτήν την έκδοση των Windows 10. Η εμφάνιση της default taskbar θα είναι πιο προσωποποιημένη, με το Xbox app να είναι καρφιτσωμένο για τους χρήστες του Xbox Live και το Your Phone app να είναι καρφιτσωμένο για τους χρήστες του Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.