Ακόμη και η ίδια η Samsung γνώριζε ότι το 1000αρικο για το Galaxy Note 20 ήταν γελοίο, όπως είχαμε εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο μας, αλλά η σημαντική πτώση της παραγωγής της σειράς έρχεται σαν επιβεβαίωση ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη βιομηχανία, η Samsung έχει μειώσει τα production targets του Note 20 Ultra 5G και του Note 20 κατά ένα σημαντικό ποσοστό, από τις 800.000 το μήνα στις 600.000, με σημαντικές επιδράσεις σε όλους τους προμηθευτές που εμπλέκονται.

Η πλειοψηφία των περικοπών στην παραγωγή, αφορά το Galaxy Note 20, σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, παρά το γεγονός ότι ο λόγος των πωλήσεων προς το Ultra είναι 1:2. Ίσως η διάθεση ενός glasstic τηλεφώνου (γυαλί και πλαστικό) με 60Hz οθόνη και τιμή εξαιρετικά υψηλή, να έχει συμβάλλει σε αυτήν την εξέλιξη, ενώ ακόμη και το S Pen δεν θα βοηθούσε να σωθεί το value for money ratio.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το γεγονός ότι η Samsung ανέφερε 50% αύξηση στα κέρδη που αφορούν τα smartphones το προηγούμενο τρίμηνο, παρά τη δραματική εικόνα των πωλήσεων των S20 και Note 20.  Με άλλα λόγια, ένα σημαντικό μέρος των εσόδων προέρχονται από μεσαίου κόστους συσκευές, όπως η σειρά A series και εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί η Samsung ενδιαφέρεται να την βελτιώσει και άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.