Είναι από εκείνες τις φορές που πραγματικά συγκινούμαι. Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, κάνουμε αυτό που κάνουμε επειδή το γουστάρουμε και βλέπεις κάποιες απλές αναφορές στην προσπάθειά σου σε sites του εξωτερικού και χαίρεσαι σαν μικρό παιδί. Αυτή τη φορά λοιπόν, το phonearena.com ασχολείται με τις νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και αφορούν το Galaxy S22 Ultra και την εξαιρετική οθόνη που αυτό θα έχει.

 Πιο συγκεκριμένα, ο EqualLeaks, δημοσίευσε τα επακριβή specifications των οθονών  S22 Ultra και S22+ μαζί με τα αποτελέσματα των ελέγχων ποιότητας. Τα μοντέλα που εξετάζονται φέρουν τους αριθμούς SM-906U και SM-908U και αναφέρουν ότι η οθόνη του S22+ είναι στις 6.55 ίντσες, ενώ το S22 Ultra στις 6.81.

Το καινούργιο όμως είναι τα χαρακτηριστικά των οθονών. Η Samsung διαφημίζει 1500 nits peak brightness για την οθόνη του S21 Ultra, ενώ των S22 Ultra και S22+ κατάφεραν να πετύχουν 1750 nits. Επιπλέον, οι οθόνες καλύπτουν το πλήρες εύρος χρωμάτων DCI-P3, ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που θέλουν Netflix HDR ταινίες στα panel τους και πολύ υψηλή αντίθεση.

Είναι ακριβώς αυτή η πληροφορία που το techmaniacs.gr είχε αναφέρει πρώτο και όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο. Είναι ακριβώς αυτή επιβράβευση, πως το phonearena υπενθυμίζει ότι πρώτοι είχαμε αναφερθεί για τόσο μεγάλο brightness στο S22 Ultra.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.