Τα νέα SoCs εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο και τα περισσότερα παρουσιάζονται κατευθείαν με την πρώτη συσκευή που τα χρησιμοποιεί. Το τελευταίο leak αφορά έναν αγνώστου ταυτότητας επεξεργαστή από τη MediaTek που θεωρητικά θα είναι ο αντίπαλος του επίσης ακυκλοφόρητου 5nm Snapdragon 875.

Ένας εκπρόσωπος της MediaTek είπε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να μπει και στον τομέα των επεξεργαστών όπου θα ανήκει ο Snapdragon 875, κυκλοφορώντας νέα προϊόντα, την κατάλληλη στιγμή. Πώς όμως θα καταφέρει κάτι τέτοιο, ενώ φαίνεται να έχει μείνει σχετικά πίσω;

Η MediaTek ανακοίνωσε τον Dimensity 1000 που είναι ο αντίπαλος του Snapdragon 865, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κανένα smartphone που να τον χρησιμοποιεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Dimensity 1000+. Αν και αυτό δεν σημαίνει τίποτα, είναι δύσκολο για μία εταιρεία να διατηρηθεί, χωρίς να πουλάει τα προϊόντα της.

Το σημείο κλειδί στη δήλωση του εκπροσώπου της MediaTek είναι ότι θα κυκλοφορήσουν τα νέα τους προϊόντα την κατάλληλη στιγμή. Άρα, λογικά περιμένουν την κίνηση της Qualcomm και την παρουσίαση του Snapdragon 875. Ίσως μάθουμε περισσότερα για τα δύο SoCs όσο πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας τους. Θα δείξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.