Η Samsung εργάζεται σκληρά για την αναβάθμιση των Android συσκευών της σε Android 10 και φαίνεται ότι αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της πολύ πιο σύντομα από ό,τι προηγουμένως. Ωστόσο, η λίστα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο και αφήνει εκτός το S8 δεν είναι ούτε επίσημη ούτε αληθινή.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η λίστα αναπαράχθηκε από πολλές ιστοσελίδες, όπως και από εμάς. Και εκεί που εστίαζαν πολλές ιστοσελίδες, είναι στη σοκαριστική αποκάλυψη δήθεν ότι το Galaxy S8 δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 10. Πρώτον, δεν προκαλεί έκπηξη γιατί έχει πάρει ήδη δυο μεγάλες ενημερώσεις και έχει κάνει το ντεμπούτο του το 2017.  Αλλά το βασικότερο, η λίστα δεν είναι επίσημη.

Η λίστα αυτή ξεκίνησε τη διαδρομή της στο internet, όταν ένα blog το AndroidPure δημοσίευσε μια watermarked έκδοση στην ιστοσελίδα του. Και πέρασε σαν leak. Από εκεί αναπαράχθηκε από διάφορα sites, με πολλούς αναγνώστες να πιστεύουν ότι προέρχεται από τη Samsung, αλλά αντίθετα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά δημοσιεύθηκε από την σελίδα του Facebook (ανεπίσημη) Samsung Update. Προφανώς ούτε το Androidpure την παρουσίασε σαν δική του, αντίθετα κάποια ανώνυμη πηγή θα τους την έστειλε , θεωρώντας το και οι ίδιοι ως leak και βάζοντας το watermark ως αποκλειστικό. Με λίγα λόγια, είναι απλά προβλέψεις και το εξής σχόλιο το επιβεβαιώνει.

Η λίστα αριστερά όπως ανέβηκε για πρώτη φορά και η έκδοση του Androidpure.

Φαίνετε απίθανο η Samsung να ενημερώσει το Galaxy S8 σε Android 10, αλλά μπορεί και να μας εκπλήξει, ποιος ξέρει. Η Samsung ακόμη δεν έχει δώσει την επίσημη λίστα των συσκευών που θα πάρουν Android 10.

Android 10 Update | Final Update 4.0 / 10.0

Publiée par Samsung Update sur Samedi 7 septembre 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.