Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει αρκετές διαφημίσεις από smartphone κατασκευαστές που δεν είναι και οι καλύτερες και φαίνεται ότι το τμήμα της LG στην Πολωνία, την πάτησε με μια ανάλογη διαφήμιση. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα video στο TikTok, που δείχνει έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από την φούστα μιας κοπέλας που ανεβαίνει τα σκαλοπάτια. Η κοπέλα γυρνάει και του αρπάζει το LG V60 και κάνει scrolling στο gallery app μέσω της δευτερεύουσας οθόνης. Όμως τελικά βρίσκει μόνο selfies του άνδρα.

Επιστρέφει τη συσκευή στον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος κάνει scroll προς την αντίθεση κατεύθυνση και αποκαλύπτεται ότι κατάφερε να τραβήξει τις πονηρές φωτογραφίες. Το βίντεο αποσύρθηκε στη συνέχεια μετά το έντονο κράξιμο των χρηστών, ωστόσο διεσώθη από έναν χρήστη και ανέβηκε στο Twitter. Το video υπενθυμίζει την ύπαρξη ενός πραγματικού προβλήματος, που σε μερικές χώρες θεωρείται ποινικό αδίκημα. Αλλά μας κάνει και να αναρωτιόμαστε, τι ακριβώς ήθελε να δείξει η LG με αυτό.

Η εταιρεία απολογήθηκε στη συνέχεια και ανέφερε ότι δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία έγκρισης. Η αλήθεια είναι ότι στο γύρισμα του εν λόγω κλιπ εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι, επομένως είτε δεν το έλεγξαν καθόλου, είτε θεώρησαν ότι δεν έχει κάτι κακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.