Η LG έχει ρίξει το βάρος των προσπαθειών της σε δύο συγκεκριμένα projects, το Rainbow και το B Project. Το πρώτο αναμένεται να είναι ένα πραγματικό flagship smartphone που θα ανήκει στη σειρά V και το δεύτερο ένα τηλέφωνο με rollable οθόνη.

Το B Project αποτελεί μέρος του Explorer Project της LG από το οποίο προέρχεται και το ιδιαίτερο Wing με την περιστρεφόμενη οθόνη. Το smartphone θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά ένα τμήμα της οθόνης θα είναι rollable. Έτσι, θα μπορεί να προσφέρει τις δυνατότητες ενός smartphone με μεγάλη οθόνη και την εμπειρία χρήσης μιας compact συσκευής.

Το Rainbow θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και λίγο αργότερα – προς τα τέλη Μαρτίου – θα βγει στην αγορά το B Project. Επίσης, η LG σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιο των ODM ακόμα περισσότερο. Το 2018 ήταν μόνο 10%, το 2019 αυξήθηκε στο 30%, φέτος είναι περίπου στο 60%, και το 2021 αναμένεται να φτάσει στο 70%.

Το αρχικό σχέδιο της εταιρείας ήταν τα entry level και τα mid-range τηλέφωνα να κατασκευάζονται από ODMs, αλλά μάλλον μέχρι το τέλος του 2021 θα έχουν αναλάβει την κατασκευή ακόμα και premium συσκευών, όπως το φημολογούμενο LG Velvet 2. Όλες αυτές οι αλλαγές, θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επικεντρωθεί στο Explorer Project και να δημιουργήσει περισσότερα ιδιαίτερα smartphones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.