Καθώς ξεκινάμε τη νέα χρονιά, οι εταιρείες ετοιμάζονται να λανσάρουν τα νεότερα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα τους. Ανάμεσα τους, η LG, η οποία μόλις αποκάλυψε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED για το 2022 – κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης CES 2022.

Η εταιρεία ανακοίνωσε νέες τηλεοράσεις στις σειρές G2 και C2, με μια σειρά από βελτιώσεις και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων έχουμε προφίλ πολλών χρηστών στο λογισμικό webOS, πέμπτης γενιάς επεξεργαστή A9 που επιτρέπει καλύτερο 4K upscaling, βελτιωμένη χαρτογράφηση τόνου, και καλύτερη αίσθηση βάθους μέσω της βελτίωσης αντικειμένων στο προσκήνιο.

Για το 2022, η LG προσθέτει νέα μεγέθη που συμπληρώνουν τόσο τον κατάλογο με τα μεγαλύτερα όσο και αυτόν με τα μικρότερα μεγέθη τηλεοράσεων OLED που διαθέτει η εταιρεία. Προηγουμένως, η μικρότερη τηλεόραση OLED της κατασκευάστριας ήταν το μοντέλο των 48 ιντσών, αλλά τώρα παρουσίασε ένα νέο μοντέλο 42 ιντσών που ανήκει στη σειρά C.

LG CES 2022 OLED C2 G2 4K 120Hz

Από την άλλη πλευρά, στο κομμάτι των μεγάλων οθονών, μέχρι τώρα οι μεγαλύτερες τηλεόρασεις OLED την εταιρείας ήταν ένα 4K μοντέλο 83 ιντσών και ένα 8K μοντέλο 88 ιντσών. Η εταιρεία εμπλουτίζει τον κατάλογο της με ένα νέο τεράστιο 4K μοντέλο 97 ιντσών στη σειρά G.

Και οι δύο νέες τηλεοράσεις προσφέρουν πλήρη υποστήριξη HDMI 2.1 μαζί με 4K 120Hz gaming, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, auto low latency mode, και πολλά άλλα. Επιπλέον, η LG φέρνει υποστήριξη για τις cloud gaming υπηρεσίες GeForce Now και Google Stadia.

Οι νέες τηλεοράσεις G2 OLED θα κυκλοφορούν σε μεγέθη οθόνης 97 ιντσών, 83 ιντσών, 77 ιντσών, 65 ιντσών και 55 ιντσών. Ενώ, η σειρά C2 θα περιλαμβάνει πλέον τα μεγέθη οθόνης 83 ιντσών, 77 ιντσών, 65 ιντσών, 55 ιντσών και 42 ιντσών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.