Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2020, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της LG υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα καταστεί κερδοφόρα το 2021 και πιο συγκεκριμένα το τμήμα mobile συσκευών. Πάντως, το 2020 σίγουρα τα LG smartphones δεν θα ξεχωρίζουν με το να κάνουν κάτι καλύτερο από τα υπόλοιπα flagships της αγορά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Τέτοια περίοδο πέρυσι, η LG σημείωσε απώλειες των 72.5 εκατομμυρίων ευρώ από το mobile τμήμα της. Μιλώντας κατά τη διάρκεια του press conference στη έκθεση CES, o Kwon Bong εκ μέρους της εταιρείας ανέφερε:

Το τμήμα φορητών συσκευών της LG θα γίνει κερδοφόρο μέχρι το 2021. Μπορώ να πω ότι θα το κάνουμε αυτό, καθώς η LG Electronics θα επεκτείνει την mobile σειρά και σταθερά θα διαθέτει νέα smartphones με ΟΥΑΟΥ χαρακτηριστικά, για να εντυπωσιάσουν τους χρήστες. 

Σχολιάζοντας αυτά τα λεγόμενα, κατανοούμε και πιστεύουμε ότι η εταιρεία θα διαθέσει mobile smartphones με εντυπωσιακό και συνάμα διαφορετικό form factor, που θα βοηθήσει την εταιρεία να ανακάμψει. Μια συσκευή που εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο είναι το LG G8X ThinQ που αν θέλετε την άποψή μας, δύσκολα θα το πετύχει με ένα τέτοιο smartphone. Χρειάζεται πολλά περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.