Το μονοπώλιο της Samsung στις εύκαμπτες OLED οθόνες ίσως βρεθεί αντιμέτωπο με μια ιδιαίτερη σημαντική πρόκληση, καθώς πολλές εταιρείες συνεργάζονται με την LG στη δημιουργία flexible OLED panels. Σύμφωνα με κορεατικά μέσα ενημέρωσης, η LG είναι έτοιμη να προβεί στη μαζική παραγωγή εύκαμπτων οθονών που θα καταφθάσουν σε smartphones εταιρειών, όπως Huawei, Xiaomi  και Oppo.

Σύμφωνα με το phonearena.com, περισσότερο πιθανό είναι να διαθέσει η Huawei πρώτη ένα τέτοιο smartphone, αφού και η ίδια έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Η LG αν και δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες παραγωγής με την Samsung, εργάζεται όμως πυρετωδώς και έχει κάνει αξιόλογα βήματα.

Δεδομένου, ότι η Xiaomi, η Oppo και η Huawei είναι οι κορυφαίοι σε πωλήσεις κατασκευαστές στη Κίνα, η LG αναμφίβολα θα έχει μια ιδιαίτερα μεγάλη βάση πελατών. Η LG αυτή τη στιγμή μπορεί να δημιουργήσει OLED οθόνες με 2,5R ακτίνα καμπυλότητας, αλλά τον επόμενο χρόνο, είναι πεπεισμένη, χάρη στις προόδους που σημείωσε το τμήμα έρευνας, θα μπορέσει να δημιουργήσει οθόνες με 1R ακτίνα καμπυλότητας, δηλαδή στα ίδια επίπεδα της Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.