Η Apple πρόσφατα επένδυσε 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια στην LG Display για να την βοηθήσει με την κατασκευή οθονών OLED για τα iPhones του 2018.

Σύμφωνα με την China Morning Post, η Apple προγραμματίζει να πάρει την LG ως δεύτερο προμηθευτή της για OLED οθόνες, η οποία θα παράγει αρχικά μεταξύ 2 – 4 εκατομμύρια κομμάτια. Τα 4 εκατομμύρια δεν φτάνουν να καλύψουν φυσικά, ούτε τα iPhones που πρόκειται να αποσταλούν φέτος. Έτσι, η LG σημαίνει ότι έχει μόνο το 20% του εφοδιασμού OLED, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στη Samsung.

Σχετικές πηγές ισχυρίζονται ότι η LG Display θέλει να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά δεν είναι έτοιμη να καλύψει την πλήρη ζήτηση για πάνελ OLED. Λέγεται επίσης ότι θα παράγει τα πάνελ του πιο ακριβού 6,5 ιντσών iPhone X Plus, αφήνοντας τον πραγματικά άμεσο διάδοχο του iPhone Χ στην Samsung.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια εσωτερική διαφωνία στα γραφεία της Apple, ανεξάρτητα από το αν η LG Display πρέπει να είναι ένας δεύτερος προμηθευτής OLED ή απλώς να βασιστεί αποκλειστικά στη Samsung όπως συνέβαινε με το iPhone X του περασμένου έτους. Εάν η LG είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, θα δώσει την δυνατότητα στην Apple να παζαρέψει τις τιμές της Samsung και επίσης να μειώσει την εξάρτησή της από αυτήν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.