Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2022: Δυο σημαντικές πρωτιές σημείωσε η Lenovo, βάσει αποτελεσμάτων IDC για Ελλάδα και Κύπρο το 2022. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα Consumer Notebooks – με μερίδιο αγοράς 27,69%, αλλά και στις προτιμήσεις των Μεγάλων Επιχειρήσεων Ιδιωτικού Τομέα, με μερίδιο αγοράς 41,53%, σημειώνοντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό ποσοστό στην κατηγορία.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα της IDC, o Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, κος Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: «Στη Lenovo είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις δύο σημαντικές αυτές πρωτιές, οι όποιες είναι αποτέλεσμα της εστιασμένης στρατηγική μας, της πελατοκεντρικής προσέγγισής μας και φυσικά, της εξαιρετικής ομάδας συνεργατών μας. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας προτρέπει να συνεχίσουμε πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες και να παρέχουμε πιο έξυπνη τεχνολογία για όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με αφοσίωση, δημιουργικότητα, καινοτομία, συνέχεια και συνέπεια για ακόμα περισσότερες πρωτιές».

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.