Skip to content

Η κλήση τροχαίας σε Ελληνίδα οδηγό που διχάζει το Ελληνικό internet

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
κλήση τροχαίας Ελληνίδα οδηγό

Να τρέξει σε τηλεοπτικές εκπομπές έπρεπε μια Ελληνίδα για να μπορέσει να δικαιωθεί καθώς όπως αναφέρει το carandmotor.gr βρέθηκε χωρίς δίπλωμα και άδεια οδήγησης σε μια στιγμή, καθώς έβγαινε από το parking του σπιτιού της. Ακριβώς δίπλα από την έξοδο του parking έχει τοποθετηθεί φανάρι το οποίο παραβίασε δήθεν από τον αστυνομικό. Δυστυχώς όμως η ίδια δεν θα μπορούσε να γνωρίζει το φανάρι καθώς το parking όπως δείχνει και η φωτογραφία είναι μετά το φανάρι.

Για συνδρομητές Cosmote What’s UP ή από άλλον πάροχο – Μια ημέρα έμεινε

Της επιβλήθηκε πρόστιμο 700 ευρώ και αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας. Η ίδια δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να κινηθεί νομικά και αφετέρου να βγει και στη τηλεόραση προκειμένου να βρει το δίκιο της.

κλήση τροχαίας Ελληνίδα οδηγό

Τελικά, η Ελληνική Αστυνομία έσβησε την κλήση, άλλωστε η οδηγός δεν θα μπορούσε να γνωρίζει την κατάσταση του σηματοδότη. Για ακόμη μια φορά έπρεπε να πάρει έκταση το θέμα με τη στάση της αστυνομίας να αλλάζει άρδην. Αυτό δείχνει πόσο κακοσχεδιασμένη είναι η τοποθέτηση πινακίδων και φαναριών στη χώρα μας, με την κατάσταση να χειροτερεύει όσο περνάνε τα χρόνια.

Πηγή: carandmotor

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.