Πραγματικά κάτι τρέχει με τη Xiaomi και τις αναβαθμίσεις. Ειδικά οι Android 10-based ROMs έχουν καταστρέψει smartphones και smartphones. Στην περίπτωση του Xiaomi Mi A3 το θέμα έχει ξεφύγει, και ας είναι Android One, η κατασκευάστρια κυκλοφορεί την ενημέρωση και μετά από λίγο την ανακαλεί.

Η πρώτη φορά που το Xiaomi Mi A3 πήρε την ενημέρωση, λάθος έγινε προσπάθεια να αναβαθμιστεί, ήταν τον Φεβρουάριο. Σχεδόν άμεσα, η εταιρεία ανακάλεσε το update γιατί πολύ απλά είχε σοβαρά bugs.

Μετά, δοκίμασε μία ακόμα φορά στα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, σε χρόνο ρεκόρ ανακοίνωσε ότι σταματά τη διανομή του Android 10 στο Xiaomi Mi A3 γιατί έχει bugs τα οποία πρέπει να διορθώσει.

Κάπως έτσι, φτάσαμε στην τρίτη απόπειρα που ξεκίνησε στις 8 Απριλίου. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ονομάζει το build stable, ακόμα υπάρχουν προβλήματα, τα οποία δεν έχει λύσει. Τουλάχιστον περιέχει τα security patches του Απριλίου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι συγκεκριμένα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mi Community, κάποιοι κάτοχοι Xiaomi Mi A3 συναντάνε θέματα όπως, τυχαία reboot, ανεξήγητη κατανάλωση μπαταρίας, lag στην κάμερα, προβλήματα στο fingerprint scanner, lag στο UI, προβλήματα επιδόσεων, και bug στο shutter της κάμερας.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ένας χρήστης ισχυρίζεται πώς η εταιρεία κάνει πάλι roll back την ενημέρωση. Ενδεχομένως και να ισχύει με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει. Εσείς κάνατε την ενημέρωση; Είχατε κάποιο πρόβλημα;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ πιστεύω πως η Xiaomi θέλει να αποτραβηχτεί από το Android one
    Κάνει ότι περνά από το χέρι της να εκνευρίσει εμάς τους κατόχους του a3

  2. Σε mia2 δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου πρέπει να είναι μόνιμα στην φόρτιση κ με λίγη χρήση πάλι μπορεί να κλείσει

  3. Στην επόμενη αγορά κινητού που θα κάνω, δεν θα την υπολογίσω καν την συγκεκριμένη εταιρεία.

  4. Απορώ πως πάτε και πετάτε τα λεφτά σας για κινητά της συγκεκριμένης εταιρίας και της κάθε κινεζοεταιριας. Πραγματικά σκουπίδια όμως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.