Με μια πολύ γρήγορη ματιά και εν συντομία των όσων μαθαίνουμε μέχρι στιγμής για τις εξαιρετικές φωτογραφικές ικανότητες του Galaxy S11, είναι οι εξαιρετικά υψηλές αναλύσεις του κύριου αισθητήρα, το οπτικό – υβριδικό zoom, οι πρόσθετοι time of flight αισθητήρες κ.α. Ένας δεύτερης γενιάς Samsung 108MP αισθητήρας θα τοποθετηθεί στο εσωτερικό της συσκευής ο οποίος θα προσφέρει 27MP pixel binning φωτογραφίες.

Τα μεγαλύτερα pixels δεν ισοδυναμούν και με καλύτερη ποιότητα εικόνας, καθώς γίνονται μικρότερα για να χωρέσουν και στη πράξη προσλαμβάνουν λιγότερο φως. Με τη μαγεία όμως του pixel binning ή τον συνδυασμό πληροφοριών από πολλά pixels όχι μόνο η φωτογραφία που παράγεται είναι πιο μικρή σε μέγεθος αλλά παράλληλα ξεπερνιέται το πρόβλημα των μικρών pixels με κάποια tricks αλγορίθμων.

Εκτός από τις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, ο αισθητήρας των 108MP χρησιμοποιεί την τεχνολογία Tetracell για να προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, πιο γρήγορο autofocus και βελτιωμένη HDR φωτογραφία. Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρει η Samsung.

Ένας Btight Night αισθητήρας περιμένει να τοποθετηθεί στο Samsung Galaxy S11. 

Το πρώτο μέρος όπου αναφέρει καλύτερη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό, τράβηξε την προσοχή μας, καθώς αυτό συνήθως σημαίνει ότι περισσότερα pixels σημαίνουν περισσότερο θόρυβο. Η Samsung ωστόσο είναι σίγουρη ότι θα έχει ξεπεράσει αυτούς τους περιορισμούς των υψηλής ανάλυσης αισθητήρων και προέβη στη κατοχύρωση της φράσης Bright Night Sensor στην Ευρώπη. Μένει να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της συσκευής στη πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.