Με τη διάθεση ενός νέου smartphone, οι κατασκευαστές παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι hardware μηνών που έχει κυκλοφορήσει από άλλους OEMs.  Αυτή τη στιγμή, τα ολοκαίνουργια iPhone XS είναι ήδη εδώ και βρισκόμαστε κοντά ένα μήνα από την άφιξη του Google Pixel, επομένως μπορούμε να το συγκρίνουμε με το σχεδόν ενός έτους Google Pixel 2.

Κανονικά, θα πιστεύατε ότι το iPhone XS βρίσκεται πολύ μπροστά στο χώρο αυτό σε σύγκριση με τη συσκευή της Google και με πολλούς τρόπους είναι, επειδή έτσι λειτουργεί η τεχνολογική βιομηχανία. Αλλά ένας τομέας όπου η Apple ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Google, είναι ο τομέας της κάμερας. Και θυμηθείτε, πρόκειται για τεχνολογία του 2017. Με τα iPhone XS, μια κοινή αντίληψη μεταξύ των reviewers είναι ότι το Google Pixel 2 συνεχίζει να λαμβάνει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με το 1.000 δολαρίων flagship της Apple.

Στη πράξη, ορισμένα πρώτα συγκριτικά που έκανε η ομάδα του androidcentral μεταξύ των δυο συσκευών, του Pixel 2XL και του iPhone XS Max, δείχνουν ότι το Pixel συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες της κάμερας που υποστηρίζονται έντονα από το λογισμικό, παρά το γεγονός, ότι η Apple προωθεί το νέο SmartHDR. Οι περισσότεροι από εμάς, γνωρίζουμε ήδη ότι το Pixel 2 λαμβάνει καλές φωτογραφίες με το σωστά χρώμα και έκθεση και μπορείτε να δείτε ότι το Pixel 2 βρίσκεται μπροστά σε αυτές τις φωτογραφίες έναντι του iPhone XS’ 12MP f/1.8 setup.

Αριστερά το iPhone XS Max και δεξιά το Google Pixel 2XL- κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση.

Και δεν είναι οι μόνοι που το υποστηρίζουν. Και άλλοι reviewers, όπως το theverge.com, καταλήγουν στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.