Όπως σημειώνει και το phonearena.com, οι περισσότερες παρουσιάσεις συσκευών έχουν πλέον περάσει, ωστόσο ένα μεγάλο λανσάρισμα είναι και το OnePlus 12. Σήμερα, η OnePlus δημοσιεύει τα πρώτα δείγματα από την κάμερα της εν λόγω συσκευή. Παράλληλα, έχουμε τη σαφή επιβεβαίωση ότι ο κύριος αισθητήρας θα είναι ένας νέος Lytia της Sony, σε συνεργασία με την OnePlus.

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με κάθε συσκευή, τα δείγματα που δημοσιεύει η ίδια η εταιρεία, είναι προσεκτικά επιλεγμένα και τα καλύτερα μεταξύ εκατοντάδων λήψεων που έκανε η ίδια. Σε κάθε περίπτωση δίνουν μια ιδέα από το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Όπως βλέπουμε έχουμε εξαιρετική λεπτομέρεια με ισορροπημένα χρώματα και φυσικό bokeh effect από την κύρια κάμερα.

Όσον αφορά την ultrawide, το OnePlus 12 χρησιμοποιεί έναν Sony IMX581 με f/2.2 aperture και 14mm focal length.

Από την μεριά της η periscope διαθέτει μια OmniVision OV64B 64MP με 6x optical zoom με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.