Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Counterpoint, η Huawei τον Απρίλιο βρέθηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας αγοράς smartphone συσκευών και ως εκ τούτου, η πρωτοκαθεδρία της Samsung έφθασε στο τέλος της, πέφτοντας στη δεύτερη θέση.

Η λαμπρή πορεία της εταιρείας, συνεχίστηκε και τον Μάιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Counterpoint, το μερίδιο αγοράς της Huawei βρισκόταν στο 19.7%, με την Samsung να ακολουθεί από κοντά στο 19.6%. Αναλυτές εκτιμούν ότι η πορεία αυτή θα συνεχιστεί και για τον Ιούνιο αν και ενδέχεται να αλλάξει τους επόμενους μήνες.

Τον Απρίλιο, το μερίδιο αγοράς της Huawei ήταν στο 21.4% και της Samsung στο 19.7%. Οι αιτίες που έδωσαν στην Samsung την ευκαιρία να κλείσει την ψαλίδα τον Μάιο, ήταν οι ισχυρές πωλήσεις που σημείωσε η εταιρεία στις ΗΠΑ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βέβαια παντού πρώτη ειναι. Όλοι έχουν ξετρελαθει που δεν έχει Google apps και αγοράζουμε συσκευές κατά εκατοντάδες. Κατασκοπεία και προπαγάνδα είναι χαρακτηριστικά καθεστώτος και όχι εταιρείας.

  2. Ειπαμε ρε παιδια αλλα οχι και ετσι με τη huawei.τωρα θα αρχισει ο κατηφορος να φαινεται στις πωλησεις εκτος κινας.καλα χρυσα κινητα αλλα οχι και τοσο προμοσιον.λυπαμαι αλλα πλεον εκανα unfoλlow sto facebook τη σελιδα σας γιατι κουρασατε με τη huawei.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.