Η Huawei να έχει αποκλειστεί από τις ΗΠΑ, αλλά η αμερικανική κυβέρνηση δίνει άδεια συνεργασίας με την κατασκευάστρια σε όλο και περισσότερες εταιρείες. Επόμενος σταθμός οι Sony και OmniVision.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, η Sony και η OmniVision, οι οποίες είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα των αισθητήρων εικόνας, έλαβαν τις απαραίτητες άδειες από τις ΗΠΑ ώστε να μπορούν να στέλνουν προϊόντα στη Huawei.

Το γεγονός ότι η Huawei εξασφάλισε δύο από τους μεγαλύτερους προμηθευτές αισθητήρων εικόνας είναι πολύ σημαντικό. Δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της εταιρείας, η Mate και η P, έχουν ως κύριο selling point τις κάμερες. Άρα, χωρίς καλούς αισθητήρες στα χέρια της, η κατασκευάστρια θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην επιβίωση των συγκεκριμένων σειρών.

Εκτός από τις Sony και OmniVision, μέχρι σήμερα έχουν λάβει άδεια συνεργασίας με τη Huawei η Samsung Display, η AMD, και η Intel. Προς το παρόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα της εταιρείας είναι τα high-end SoCs, γιατί δεν μπορεί να κατασκευάσει τα δικά της, ούτε να αγοράσει από τη MediaTek και την Qualcomm.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.