H Huawei είχε ένα 2018, γεμάτο προκλήσεις εξαιτίας του ban επηρεάζοντας τις πωλήσεις smartphone συσκευών. Ωστόσο όμως, αυτό δεν την εμπόδισε από το να σπάσει το ρεκόρ της για φέτος. Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ότι έχει διαθέσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο. Και το πιο εντυπωσιακό, είναι ότι κατάφερε να πουλήσει 200 εκατομμύρια smartphones, 64 ημέρες νωρίτερα από το 2018.
Φυσικά ένα μέρος των συγκεκριμένων πωλήσεων, είναι εξαιτίας των ισχυρών επιδόσεων στη Κίνα, όπου δεν υπάρχει η ανάγκη χρήσης των Google Mobile Services. Οι εντυπωσιακές αυτές επιδόσεις μπορούν να αποδοθούν και στις καλές επιδόσεις σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους, όπως και το Q3, μέχρι την ανακοίνωση του ban. Η εταιρεία έχει επίσης δυο μήνες μέχρι το τέλος του έτους, επομένως είναι πιθανόν ο τελικός αριθμός να είναι ακόμη μεγαλύτερος.
We’ve just exceeded 200 mil shipments in 2019 🎉
64 days earlier than in our previous year!
Our thanks and appreciation goes out to everyone for your support – as we keep striving to improve technology for all #Huawei #MakeItPossible pic.twitter.com/gPs9pnmMyJ— Huawei Mobile (@HuaweiMobile) October 23, 2019