Οι φήμες γύρω από την σειρά Huawei P70 δίνουν και παίρνουν και κάθε μία είναι διαφορετική από τις άλλες. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους τρόπους που έχει η Huawei για να βρίσκει την προέλευση των διαρροών. Τώρα όμως έχουμε τον διάσημο Digital Chat Station, που συνήθως πέφτει μέσα στις πληροφορίες του, που κάνει αναφορά σε ένα νέο Kirin chip από την Huawei.

Μέχρι σήμερα οι περισσότερες φήμες θέλαν το Huawei P70 να έρχεται με τον Kirin 9000s, που είδαμε και στο Mate 60 Pro. Εμείς βέβαια σας είχαμε πει πως περιμέναμε ένα νέο chipset από την εταιρία, όμως όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου αυτό άλλαζε ανάλογα με την πηγή των πληροφοριών. Σήμερα ο Digital Chat Station έρχεται να δηλώσει πως η Huawei έχει ένα νέο flagship chip, το οποίο επιταχύνεται. Βέβαια αυτό είναι από την αυτόματη μετάφραση του Weibo και πιθανότατα σημαίνει πως έχει γκάζια ή πως επιταχύνεται η παραγωγή του.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες όμως θέλουν την ύπαρξη ενός chipset στα 5nm, που όμως η Huawei κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό. Αναμένεται να παρέχει επιδόσεις κοντά σε αυτές του Snapdragon 8 Gen 2 και του Dimensity 9200. Άλλωστε η Huawei ποτέ δεν κοιτούσε τις απόλυτες επιδόσεις, ακόμα και πριν τα προβλήματα με τις ΗΠΑ. Έριχνε βέβαια μεγάλη βάση στο να έχει μια πολύ καλή συσκευή στο σύνολό της και με μεγάλο βάρος στις κάμερες.

νέο Kirin chip

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι πως η SMIC, που κατασκευάζει τους Kirin για την Huawei, έχει ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του νέου chipset. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε δει μια συσκευή της εταιρίας να περνάει από το Geekbench, με νέα αρχιτεκτονική και επιδόσεις που πλησίαζαν πολύ σε αποτελέσματα τον Snapdragon 8 Gen 2.

Huawei P70 series: Περνάνε από το Geekbench με νέο επεξεργαστή! Απλά απίστευτο!

Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα για το Huawei P70 και το chipset που θα χρησιμοποιεί, αφού θα δούμε την συσκευή να κυκλοφορεί στα καταστήματα της Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.