Μετά από διάφορες φήμες και αναφορές, η Huawei επιβεβαίωσε τον Μάιο ότι η συνεργασία της με τη Leica τελείωσε και από τότε περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της κινέζικης εταιρείας. Φαίνεται λοιπόν ότι η συνέχεια για τη Huawei ακούει στο όνομα Xmage και είναι μία νέα μάρκα συστημάτων κάμερας ειδικά σχεδιασμένων για smartphones.

Με μία δημοσίευση στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο, ο κινέζικος τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι αυτή η νέα μάρκα είναι αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων καινοτομιών του στον τομέα της εικόνας και του βίντεο και τη δέσμευση του για την εξερεύνηση αυτού στο μέλλον. Πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι σε επίπεδο κάμερας η εταιρεία προσέφερε πάντα κορυφαία ποιότητα.

Από εδώ και στο εξής, τα κορυφαία smartphones της Huawei θα έρχονται με το λογότυπο της Xmage και τα δικά της συστήματα καμερών. Δεν ξέρουμε αν η μάρκα θα κάνει ντεμπούτο με τα Mate 50, αλλά δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν βλέπαμε κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, περιμένουμε πολλά από τη Huawei στο κομμάτι της κάμερας και ανυπομονούμε για την κυκλοφορία ενός full-Huawei made smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.