Τα μόνα Huawei smartphones που κυκλοφορούν με Google Mobile Services είναι όσα διαθέτουν επεξεργαστή που ανακοινώθηκε πριν τον αποκλεισμό της εταιρείας από τις ΗΠΑ, και αυτό γιατί πλέον όσα smartphones είχε ανακοινώσει πριν από αυτόν έχουν βγει ήδη στην αγορά.

Προφανώς, δεν μπορεί να ξέρει ο κάθε καταναλωτής αν ένα smartphone της Huawei έχει ή όχι Google Mobile Services. Γι’ αυτό, η εταιρεία πρόσθεσε ένα μήνυμα στις συσκευές της που παρέχει τη σχετική πληροφορία.

Ο leaker Roland Quandt δημοσίευσε μία εικόνα που δείχνει το συγκεκριμένο μήνυμα σε ένα από τα smartphone της Huawei. Το κείμενο του μηνύματος είναι:

“Αυτή η συσκευή δεν διαθέτει Google Play Store. Αντιθέτως, τρέχει Huawei Mobile Services με το Huawei AppGalley.”

Επιπλέον, κάποιοι χρήστες επιβεβαιώνουν ότι ορισμένοι πάροχοι και πωλητές στην περιοχή τους προειδοποιούν τους πελάτες ότι τα Huawei smartphones δεν έχουν Google Play Store ή Google Mobile Services.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριοι στο σάιτ αυτή είναι η απάντηση της πρωτιάς στην HUAWEI . Όλοι έχουν ξετρελαθει και έχουν πετάξει τα κινητά τους με Google apps για να πάρουν τα δικά τους. Δεν ξέρω εάν κάνουν κατασκοπεία σίγουρα όμως έπρεπε να διώκονται για προπαγάνδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.