Όλοι, στον χώρο της τεχνολογίας, απορούσαν έως πότε η Huawei θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τους Kirin στα τηλέφωνα της; Στην ουσία, η απορία ήταν πόσο απόθεμα έχει. Τα επερχόμενα Huawei P60 δεν θα μπορούσαν να έχουν Kirin, για πολλούς λόγους, ακόμα και αν η εταιρεία έχει απόθεμα. Ωστόσο, πλέον έχουμε επίσημη επιβεβαίωση του ότι τελικά τα flagship smartphones που ετοιμάζεται να ανακοινώσει η εταιρεία δεν θα έχουν δικό της επεξεργαστή.

Φήμες ήθελαν την εταιρεία να επιστρέφει στους Kirin, παρά τη μετάβαση στους επεξεργαστές της Qualcomm, έστω και χωρίς 5G. Ωστόσο, η εταιρεία δημοσίευσε την απάντηση της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Η κατασκευάστρια χαρακτηρίζει τη χρήση Kirin επεξεργαστών στα τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσει το 2023 ως ψευδή είδηση και διαψεύδει οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με το θέμα αυτό και την πρόοδο ανάπτυξης νέων επεξεργαστών Kirin.

Οπότε, το 2023 η εταιρεία θα κυκλοφορήσει νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των flagship smartphones Huawei P60 series, αλλά δεν σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει σε καμία από αυτές επεξεργαστές που έχει αναπτύξει η ίδια. Αναμένεται η εταιρεία να επιστρέψει σε αυτόν τον τομέα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα το πότε, ούτε υπάρχει κάποια πηγή που επιβεβαιώνει ή φαίνεται σίγουρη για αυτήν την επιστροφή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.