Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, το Anandtech προέβη στη δημοσίευση ενός αναλυτικού άρθρου στο οποίο εξηγούσε τα ευρήματα στα οποία προέβη κατά τις δοκιμές του, όσον αφορά πολλά Huawei και Honor flagship smartphones. 

Σήμερα σε απάντηση, ορισμένα Huawei 3D Mark listings αφαιρέθηκαν από το γνωστό benchmark.

Σήμερα, πολλά Huawei smartphones, συμπεριλαμβανομένων και Honor συσκευών αφαιρέθηκαν από το γνωστό benchmarking hub το 3D Mark. Το delisting γίνεται σε απάντηση των άρθρων που δημοσίευσε το Anandtech και το οποίο επιβεβαιώνει ότι η Huawei κλέβει στα benchmarks. Οι συσκευές που αφαιρέθηκαν προς το παρόν είναι τα  Huawei P20, Huawei P20 Pro και το Huawei Nova 3. Αφαιρέθηκε όμως και το Honor Play.

Το 3D Mark αποφάσισε να αφαιρέσει τις συσκευές συσκευές μετά την ανάγνωση του επίμαχου άρθρου και τόνισε ότι θα διεξάγει τη δική του έρευνα. Έτσι, αυτές οι συσκευές δεν θα έχουν κάποιο rank και θα εμφανίζονται χωρίς score στο κάτω μέρος των δημοφιλών ranking του 3D Mark. Το 3D Mark επισημαίνει, ότι η Huawei παραβιάζει τους κανόνες του, με το να βάζει σε πλήρη ισχύ τον επεξεργαστή, μόλις ανιχνευθεί benchmarking software.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.