Η επιτυχία οφείλεται σε μια χρονιά γεμάτη βραβεία κύρους!

Αθήνα, Ελλάδα – 26 Ιουλίου 2019: Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το σερί των επιτυχιών της, η Huawei κατέκτησε την 61η θέση στη λίστα Fortune Global 500. Η κατάταξη της φετινής χρονιάς μεταφράζεται σε ένα άλμα 11 θέσεων από πέρυσι αλλά και σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό άλμα 68 θέσεων από το 2017 μέχρι σήμερα.

Η λίστα Fortune Global 500 κατατάσσει εταιρείες σύμφωνα με τα έσοδά και τα κέρδη τους, εστιάζοντας στο μέγεθός τους σε σύγκριση με άλλες λίστες. Η κατάταξη του Fortune Global 500 αποτελεί έναν πολύ σημαντικό δείκτη
κύρους για τις καταξιωμένες εταιρείες που θέλουν να συγκρίνουν τις δυνάμεις, το μέγεθος και την ανταγωνιστικότητά τους σε διεθνές επίπεδο, με παραμέτρους της παγκόσμιας οικονομίας που ξεπερνούν σύνορα, εθνικότητες και κουλτούρες.

Η μεγάλη άνοδος της Huawei είναι απόλυτα κατανοητή αφού είχε 22.1% αύξηση εσόδων και 27.5% αύξηση κερδών μέσα στον τελευταίο χρόνο. Και όμως η υπερηφάνεια της Huawei εκτείνεται πολύ πέρα από την έννοια της κερδοφορίας.

«Η συνεχιζόμενη άνοδος στην κατάταξη της λίστας Fortune Global 500, αποτελεί άλλη μια ένδειξη της επιτυχίας της εταιρείας για το 2019» – δήλωσε ο Richard Yu, CEO της Huawei και συνέχισε λέγοντας: «Η δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τεχνολογίες εστιάζοντας στην καινοτομία και επενδύοντας στο R&D, μας έδωσε το κίνητρο να συνεχίσουμε και να παράγουμε κορυφαία αποτελέσματα».

Νωρίτερα την φετινή χρονιά η Huawei κατέκτησε την 47 θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ετήσιας έκθεσης BrandZ που περιλαμβάνει τις 100 σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως (Top 100 Most Valuable Global Brands). Μεγάλο μέρος της αναγνώρισης που δέχεται η Huawei οφείλεται στις πρωτοποριακές καινοτομίες των προϊόντων της, όπως το προηγμένο σύστημα φωτογραφικής κάμερας του HUAWEI P30 Pro, και τις πρωτοφανείς τεχνολογίες που βρήκαν εφαρμογή στο HUAWEI Mate X καθώς και το HUAWEI Mate 20 X (5G).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.