Η δημοτικότητα των foldable smartphones αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Σχεδόν κάθε κατασκευαστής είτε έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα μοντέλο, είτε εργάζεται πάνω σε ένα τέτοιο. Η Honor είναι ένας από τους κατασκευαστές που διαθέτουν στην αγορά τέτοιες συσκευές.

Μόλις ανακοίνωσε το Magic V2, το οποίο διπλώνει προς τα μέσα. Πρόκειται για το λεπτότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα άλλο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, αργότερα φέτος. Επιπλέον, η συσκευή λέγεται ότι θα υιοθετήσει έναν νέο σχεδιασμό με μεγάλη οθόνης που διπλώνει προς τα έξω.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, η επερχόμενη συσκευή της Honor θα είναι ελαφριά και θα έχει ανταγωνιστική τιμή. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα τέτοιο τηλέφωνο.

Βέβαια, η κινέζικη κατασκευάστρια έχει καταθέσει αίτηση εμπορικού σήματος για μια συσκευή με την ονομασία “Magic Fold”. Είναι πιθανό να αφορά το λεπτό foldable smartphone που διπλώνει προς τα έξω. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.