Η Samsung απασχόλησε τα μέσα με την ανακοίνωση του Galaxy Ring, ενώ κυκλοφορούν αναφορές για το έξυπνο δαχτυλίδι της Apple. Τώρα, η HONOR αποκάλυψε τα δικά της σχέδια για ένα έξυπνο δαχτυλίδι. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, George Zhao, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής ενημέρωσης στο Mobile World Congress 2024 ότι εργάζεται πάνω σε ένα smart ring.

“Εσωτερικά, έχουμε αυτού του είδους τη λύση, τώρα εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το κομμάτι, ώστε στο μέλλον να μπορείτε να έχετε το HONOR Ring”, φέρεται να είπε ο Zhao. Το στέλεχος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έξυπνο δαχτυλίδι, αλλά σημείωσε ότι αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας σχετικά με την υγεία. Όπως και να έχει, η HONOR πρέπει να ανταγωνιστεί την καθιερωμένη Oura και τη νεοεισερχόμενη Samsung, με την Apple να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο Zhao δήλωσε επίσης ότι η HONOR εργάζεται πάνω στο πρώτο clamshell foldable smartphone της. “Φέτος ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία του αναδιπλούμενο τηλέφωνο – τώρα που είμαστε εσωτερικά στο τελικό στάδιο”, δήλωσε το στέλεχος. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η HONOR επιβεβαιώνει τα σχέδια για ένα flip phone. Ο πρόεδρος της εταιρείας για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική φέρεται να αποκάλυψε ότι ένα τέτοιο smartphone ήταν στα σκαριά τον Ιούλιο του 2023. Το στέλεχος σημείωσε μάλιστα ότι θα κάνει ντεμπούτο το 2024.

Η HONOR θα εισέλθει σε μια ολοένα και πιο επεκτεινόμενη αγορά foldable smartphone, με εταιρείες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει flip phones και μάλιστα έχουν καθιερωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Η Samsung, η Motorola και η OPPO έχουν όλες λανσάρει clamshell foldable smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο. Εντωμεταξύ, οι οικονομικές συσκευές από εταιρείες όπως η TECNO και η Nubia αυξάνουν τον ανταγωνισμό. Είμαστε λοιπόν περίεργοι να δούμε πώς τα HONOR Ring και Flip θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.