Το επερχόμενο Honor Magic Vs θα αποτελέσει μέρος του μεγάλου event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία για τις 23 Νοεμβρίου, στην οποία αναμένεται να δούμε τα Honor 80 series και το νέο Magic UI. Έχουμε δει κάποιες αναφορές για το foldable smartphone και τώρα έχουμε teaser από την εταιρεία.

Δύο αφίσες που δημοσίευσε η Honor αποκαλύπτουν το design του foldable smartphone και ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, ενώ δείχνουν ότι ακόμη η εταιρεία έχει στο συρτάρι της συσκευές με επιρροές από την πρώην μητρική της, τη Huawei.

Το Honor Magic Vs έχει για wallpaper ένα φοίνικα και στην πλάτη texture που θυμίζει τα τελευταία foldable της Huawei. Τα bezels της εξωτερικής οθόνης είναι μέτρια και υπάρχει punch hole κεντρικά τοποθετημένο στο πάνω μέρος. Η εσωτερική οθόνη δεν φαίνεται σε καμία από τις αφίσες.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον κομμάτι είναι το module του Magic Vs. Δεν είναι τετράγωνο, δεν είναι ορθογώνιο, ούτε στρογγυλό, αντιθέτως έχει ορθογώνιο σχήμα με στρογγυλεμένες τις δύο γωνίες και το LED flash εκτός module. Κατά τα άλλα, υπάρχουν δύο μεγάλοι φακοί και ένας τρίτος τοποθετημένος ανάμεσα τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.