Αποκαλύπτεται ότι το sub brand της Huawei, η Honor παρέχει κωδικούς ξεκλειδώματος του bootloader σε χρήστες στην Ινδία. Αυτό συμβαίνει μόνο σε εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών που θα τους παρέχει τους απαραίτητους κωδικούς ξεκλειδώματος. Δεν μπορούν όμως να τους ζητήσουν online.

Όταν επισκεφθούν ένα τέτοιο κέντρο και για να αποκτήσουν τον κωδικό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους, το IMEI και την απόδειξη που να γράφει το όνομα που αναφέρει η ταυτότητα. Αν το όνομα στην απόδειξη και στην ταυτότητα διαφέρει, οι χρήστες της Honor θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μια δήλωση συναίνεσης που θα πρέπει να έχει υπογραφεί από το άλλο άτομο και να δηλώνει ότι συναινεί στο ξεκλείδωμα του bootloader.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο, η Huawei έλαβε την απόφαση να σταματήσει οριστικά την υπηρεσία που παρείχε κωδικούς ξεκλειδώματος για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες και να αποφευχθούν οι κίνδυνοι από το flashing άλλων ROMs. Όμως αυτό που η Huawei αγνοεί ή δεν θέλει να παραδεχθεί, είναι ότι οι custom ROMs, μπορεί να χρησιμοποιούνται από μικρό αριθμό χρηστών, ωστόσο όμως δίνουν ζωή σε ένα παλιό smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.