Τα foldable smartphone της Samsung έχουν αποδειχθεί σχεδόν εξίσου αξιόπιστα με τα συμβατικά έξυπνα τηλέφωνα. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα Android foldable smartphone άλλων εταιρειών είναι τόσο αξιόπιστα, κυρίως διότι δεν συνοδεύονται από σχετικές πιστοποιήσεις.

Η Google δεν θέλει οι άνθρωποι που αγοράζουν ακριβά αναδιπλούμενα τηλέφωνα τρέχουν Android να μείνουν με κακή εντύπωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζεται για να καταστήσει ορισμένες απαιτήσεις υλικού υποχρεωτικές για τις αναδιπλούμενες συσκευές, ώστε να διατηρηθούν συγκεκριμένα πρότυπα ποιότητας.

Σύμφωνα με τον Mishaal Rahman, η Google θα απαιτήσει όλα τα foldable smartphone που τρέχουν Android να αντέχουν τουλάχιστον 200.000 αναδιπλώσεις, όσες και οι αναδιπλώσεις που εγγυάται ότι αντέχουν τα νεότερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της η Samsung.

Η Google θα απαιτήσει επίσης από τις εταιρείες να προσφέρουν τουλάχιστον δύο αναβαθμίσεις σε βασικές εκδόσεις Android και τρία χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Για μία ακόμη φορά, η Samsung καλύπτει τα πιθανά κριτήρια του κολοσσού της αναζήτησης. Όμως, δεν τελειώσαμε.

Ο Mishaal ισχυρίζεται ότι η Google θα καταστήσει υποχρεωτικό οι μεντεσέδες των foldable smartphone που τρέχουν Android να διατηρούν το 80% της αρχικής ροπής τριβής μετά από 200.000 αναδιπλώσεις, διασφαλίζοντας ότι οι μεντεσέδες δεν θα χαλαρώνουν με την πάροδο του χρόνου.

Η Samsung δεν αναφέρει πόση ροπή τριβής διατηρούν οι συσκευές των σειρών Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip μετά από συγκεκριμένο αριθμό αναδιπλώσεων. Ωστόσο, δεν έχουμε δει χρήστες ή δοκιμαστές να αναφέρουν κάτι για χαλάρωση του μεντεσέ. Οπότε, θεωρούμε ότι θα μπορούσαν να καλύπτουν και αυτήν την απαίτηση.

Ενώ αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη διατήρηση της ποιότητας των foldable smartphone που τρέχουν Android, ελπίζουμε ότι η Google θα εργαστεί επίσης στο να κάνει τις εφαρμογές της να λειτουργούν και να προβάλλονται καλύτερα στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Επιπλέον, θα μπορούσε να θέσει απαιτήσεις για τις εφαρμογές τρίτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.