Οι χρήστες iOS απολαμβάνουν τα πλούσια χαρακτηριστικά του iMessage και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να τα δούμε και στο Android. Η Google το γνωρίζει αυτό και εργάζεται μανιωδών για να αναβαθμίσεις το Google Messages, ώστε να μοιάζει πιο πολύ με το iMessage. Για αυτό τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά να έρχονται στις Android συσκευές μας που το κάνουν να μοιάζει πιο πολύ με iPhone.

Τώρα η Google φέρνει τα reactions στα μηνύματά μας, κάτι που υπάρχει ήδη στο iMessage. Κρατάμε πατημένο το μήνυμά που θέλουμε να αντιδράσουμε και μας βγάζει μια λίστα με τα διαθέσιμα reactions. Μάλιστα, χρήστες που δοκιμάζουν ήδη την εφαρμογή αναφέρουν πως όταν αφήνουμε ένα reaction, θα παίζει ένα animation σε όλη την οθόνη, όταν ανοίξει το μήνυμα ο παραλήπτης, το οποίο θα είναι βασισμένο στο reaction που αφήσαμε.

Για παράδειγμα, αν αφήσουμε rection γέλιου, πάνω από το μήνυμα θα εμφανίζεται και ένα animation με δύο από αυτά τα φουσκωτά κουκλάκια που κουνιούνται χαρούμε, σαν αυτά που έχουμε δει σε ταινίες που έχουν αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο η Google θέλει να κάνει τα Google Messages πιο δυναμικά, κάτι που οι χρήστες φαίνεται θα εκτιμήσουν.

Google Messages reactions

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 10 emoji reactions για να χρησιμοποιήσει ο χρήστης. Αυτά περιλαμβάνουν thumbs up, thumbs down, κόκκινη καρδιά, party popper, αγριεμένη φάτσα, κλάμα, νεύρα, δάκρυα χαράς ή κλάμα από γέλια , φάτσα με ανοιχτό στόμα, και φυσικά το κλασσικό poop emoji με τα κακάκια. Το τελευταίο πρέπει να το δοκιμάσετε γιατί δεν είναι αυτό που περιμένατε.

Αν δεν σας βγάζει τα reactions, πηγαίνετε στο Google Play Store  και αναβαθμίζετε την εφαρμογή. Αν δεν υπάρχει αναβάθμιση, τότε πολύ σύντομα θα σας έρθει, καθώς κυκλοφορεί σε κύματα. Η νέα αναβάθμιση θα φέρει και τα photomojis, που είναι η δημιουργία emojis από φωτογραφίες μας.

Η Πειραιώς απορρίπτει εισερχόμενα εμβάσματα των 15 ευρώ από Revolut

Η Google έχει πολύ δουλειά να κάνει ακόμα, ώστε να υπάρχει συμβατότητα και με τις συσκευές της Apple, αν και η τελευταία σκοπεύει να ενσωματώσει τα RCS μηνύματα πολύ σύντομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.