Εχθές ήταν μια ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό και εγώ σαν Πειραιώτης, είδα με τα μάτια μου τους εορτασμούς και τους πανυγιρισμούς της χθεσινής βραδιάς, που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0. Αυτό βέβαια το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται, είναι πως η Google γιορτάζει μαζί με τον Ολυμπιακό, ίσως όχι τόσο φανερά, όσο όσοι είμαστε στον Πειραιά.

Ολυμπιακός Google

Για να δείτε τον εορτασμό, θα πρεπει να ανοίξετε αναζήτηση της Google και απλά γράψτε “Ολυμπιακός” ή Olympiakos ή απλά πατώντας ΕΔΩ.. Θα σας ανοίξει την λίστα αποτελεσμάτος, και τότε θα ξεκινήσει μια ριπή από κόκκινα πυροτεχνήματα στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας. Παράλληλα, θα ανεβαίνει στην οθόνη σας το μύνημα “Πρωταθλητής Κόνφερενς Γιουρόπα Λιγκ-Ολυμπιακός”.

Ολυμπιακός Google

Με αυτό τον τρόπο η Google γιορτάζει μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Βέβαια αυτό είναι κάτι που το κάνει αυτόματα για κάθε νικητή σε επίπεδο ηπείρου ή σε παγκόσμιο επίπεδο, τον τελευταίο καιρό. Απλά τώρα έτυχε να το προσέξουμε. Δεν βλέπεις άλλωστε κάθε μέρα την Google να γιορτάζει τον Ολυμπιακό.

Η Cosmote στην απόλυτη προσφορά: Απεριόριστα data για όλους τους συνδρομητές της όλο το καλοκαίρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.