Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, μαζί με νέες δυνατότητες λογισμικού. Ενώ η πλειονότητα αυτών συνήθως παραμένει αποκλειστικά σε νέες συσκευές, ορισμένες τελικά καταλήγουν σε παλαιότερες συσκευές. Ευτυχώς, η Google θα φέρει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες βελτιώσεις της σειράς Pixel 7 σε παλαιότερες συσκευές Pixel, στο εγγύς μέλλον.

Δυστυχώς, το “παλαιότερες συσκευές” σημαίνει συσκευές με τον επεξεργαστή Tensor πρώτης γενιάς όπως το Pixel 6, το Pixel 6 Pro, και το Pixel 6a. Όσον αφορά τις λειτουργίες που θα πάρουν αυτά τα τηλέφωνα, πρόκειται για το Clear Calling, το Guided Frame, και το Real Tone.

Το Clear Calling θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ωφέλιμο γιατί θα βελτιώνει την ποιότητα της κλήσης ελαχιστοποιώντας τους θορύβους του περιβάλλοντος, ενώ το Guided Frame θα βελτιώσει τις τρέχουσες επιλογές προσβασιμότητας, επιτρέποντας σε όσους έχουν πρόβλημα όρασης να τραβούν καλύτερες selfies.

Θα υπάρχουν φωνητικά καθοδηγούμενες οδηγίες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ποζάρουν σε πραγματικό χρόνο, μαζί με ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ώστε να μπορούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή.

Επιπλέον, το Real Tone θα βελτιωθεί προσφέροντας πιο ρεαλιστικά χρώματα του τόνου του δέρματος στις φωτογραφίες και ο χωρικός ήχος θα εισαχθεί στα Pixel Buds Pro, αλλά θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμος στα Pixel 6 και 6 Pro.

Στα παλαιότερα και υποστηριζόμενα μοντέλα συσκευών Pixel θα δούμε το νέο γραφικό στοιχείο «At a Glance», που δίνει στους χρήστες περισσότερος σημαντικές πληροφορίες από ότι λάμβαναν.

Επίσης, η λειτουργία μεταγραφής μηνυμάτων ήχου θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα παλαιότερα και υποστηριζόμενα ακουστικά Pixel, μεταγράφοντας τον ήχο του τηλεφώνου εν κινήσει. Δυστυχώς, όσοι ήλπιζαν για το Face Unlock στη σειρά Pixel 6 θα απογοητευτούν, καθώς φαίνεται ότι δεν θα ανήκει στα περιεχόμενα της ενημέρωσης.

Η νέα λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο, αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε έγκαιρη πρόσβαση, μπορείτε να εγγραφείτε για την έκδοση beta του Android 13. Προσοχή όμως, καθώς πρόκειται για λογισμικό beta, υπάρχει πάντα πιθανότητα κάτι να πάει στραβά και δεν συνιστάται για άτομα που χρησιμοποιούν τα Pixel τους ως καθημερινές συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.