Το Google Pixel 3 έρχεται με μια νέα έκδοση του Google camera app, την έκδοση 6.1. Η Google Camera 6.1 φέρνει ένα νέο UI με swipe gestures για την πλοήγηση στο. Στο Pixel 3 έχει features όπως Top Shot, Motion Tracking Autofocus, Auto Frame Rate στο video recording, το επερχόμενο Night Sight για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πολλά άλλα.

Πλέον μια stable έκδοση της Google Camera του Pixel 3 είναι διαθέσιμη για το OnePlus 6 smartphone σου. Να σημειώσουμε, ότι χαρακτηριστικά όπως το Night Sight, Slow motion, Photobooth και Top Shot έχουν απενεργοποιηθεί. Αντίθετα τα χαρακτηριστικά που λειτουργούν είναι τα HDR+, Portrait Mode, RAW functionality, 1080p video στα 30/60/auto FPS, 4K video στα 30FPS, Motion Auto Focus, Google Lens suggestions και Face Retouching.

Το Pixel 3 Google Camera port μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω της πηγής. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται στο Pixel 3 camera port. Το HDR+ σίγουρα έχει την προοπτική να βελτιώνει τις φωτογραφίες, ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.